Valpen

Jag vaknar upp på en hårig arm, vrider huvudet något där jag ligger naken utan täcke.

Valpen kisar på mig med trötta ögon och det är helt förståeligt för han har legat och klämt på min rumpa hela natten och det är det enda han har gjort också. Vad är poängen med ett One night stand om jag inte får ligga, snarare ett One night - bli röd om stjärten.

 

Vi träffades genom gemensamma bekanta och hookade upp båda gångerna vi setts. Inget hände första gången förutom att vi hånglade, lite klämma och känna och sen somnade han, på tok för full. Ca en vecka senare la han till mig på facebook. Facebook har förstört allt!

Nu ser jag in i hans ögon och försöker avgöra om han är vaken eller inte, ögonen är endast två springor men nog är han vaken allt för nu börjar rumpklämmandet igen. Jag vänder mig mot honom och han fortsätter medan jag pillar i hans lockar. Han är snygg och bra på att hångla, vad kan jag säga?

 

”Don’t name the Puppy”, säger vännen efter förstagången då jag uttryckt en smått förtjusning över honom. Nu inser jag att det här är döfött. Det var inget mer än nästan lite roligt.

 

Jag klappar honom på axeln utan att veta varför. Varför klappar jag honom på axeln?

”Duue… jag måste dra”, hör jag mig själv säga. Måste jag? Kanske bäst resonerar jag med mig själv, inte mycket mer kommer att hända här. Bäst att dra sig ur innan det blir obekvämt.

 

”Mmm..”, svarar han. Jag reser på mig och känner bakfyllan snurra till i huvudet och sedan klättrar jag över honom och tar mig vingligt runt på det röriga golvet i jakt på mina kläder. Ett par trosor, en BH, vart är kjolen? Nähe, hade jag byxor? Sweet! Jag drar på mig ett plagg efter ett annat, sedan ger jag det ett sista försök medan jag lägger ned mina cigg i handväskan och med ryggen mot honom.

 

”Haha, det är ju bäst att jag inte glömmer något nu, för det är ju inte som om jag har ditt nummer precis”, säger jag med ett ironiskt tonläge.

 

”Eh, du har ju mig på facebook”, svarar han.

Det blev precis obekvämt.

 


Människor ibland oss #04

 
 

RSS 2.0